Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klas Cevapcici

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kanongott. Kan ätas med pitabröd, eller med ris eller bulgur. Sallad, gurka, tomat, lök är gott till. Jag brukar blanda en sås på ajvar relish och gräddfil att ha till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda havregryn och vatten, låt svälla en stund. Lägg paprika, lök och vitlök i en matberedare och kör en stund så det blir finfördelat.
  2. Blanda grynmassan med nötfärsen, ägg, paprika och lökblandningen. Blanda väl.
  3. Forma korvar och stek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.