Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klassisk chokladfudge

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

God fudge med mörk blockchoklad och grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vispgrädde, smör och socker i en tjockbottnad kastrull. Koka sakta under omrörning i ca 5 minuter. Dra kastrullen från värmen. Bryt chokladen i mindre bitar och låt den smälta i blandningen. Blanda i hackade valnötterna. Häll smeten i en välsmord form ca 20x20 cm. Låt stelna i ca 5 timmar eller över natten.
  2. Skär chokladfudgen i mindre bitar och dekorera med hela valnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.