Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klassisk köttgryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En mustig och god gryta för alla tillfällen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered kött och grönsaker. Skär köttet i lämpligt stora bitar.
  2. Fräs köttet gyllenbrunt i rikligt med smör. Tillsätt senap, chilisås och buljong och låt koka i ca 1 timme på svag värme.
  3. Tillsätt sedan grönsakerna, grädde och crème fraiche i önskad mängd och fortsätt koka i ca 20 minuter.
  4. Servera sedan med kokt potatis... underbart gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.