Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klassisk skinkstek till buffèbprd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Gnid in salt och peppar i steken,sätt i en stektermometer. 2. Sätt in steken i förvärmd ugn på 125grader.Steken är färdig när termometern visar 76grader(efter ca 1 1/2 timma).
  2. Låt steken vila minst 15 min. innan du skär i den.Du kan laga steken 2-3 dagar innan du ska ha den till buffèn,förvaras kyld,skär upp den i tunna skivor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Snuttivonfesen 20 oktober 2009

    Gillar din skinkstek! - inga krusiduller - inget man kan misslyckas med!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.