Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klassiska brownies

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Brownies med choklad och lite vaniljsocker – enklare kan det inte bli. Klipp ut en schablon i vanligt skrivpapper och pudra florsocker i ett fint mönster över varje kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175°
  2. Smält smör och choklad. Vispa ägg och socker. Rör ner vaniljsocker och mjöl blandat med bakpulver. Tillsätt den smälta chokladblandningen.
  3. Häll smeten i liten långpanna och grädda cirka 20 minuter.
  4. Låt svalna och skär sedan i kvadrater. Pudra med florsocker. Klipp ut en schablon i vanligt skrivpapper och pudra florsocker i ett fint mönster över varje kaka.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bellsibells 14 februari 2011

    Helt fantastiska!

  • pannkaksmaria 2 maj 2014

    Jättegoda! Testade att även göra ett fudgetäcke med minimarchmallows i och lägga ovanpå, det blev supergott och hela familjen älskar den! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.