Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klickbröd

(2 kommentarer)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Använder det på utflykten (smeten läggs då i en påse), till hamburgare, korvbröd, pita eller som frukost bröd. Går även att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop alla torra ingredienser, tillsätt sedan filen. Klicka ut i stekpannan, platta till lite Stek på hög värme. Vänd och stek på andra sidan. Det ska vara en kladdig deg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Cilla12 22 januari 2011

    provade med grahamsmjöl idag, Funkar det med =)

  • Cilla12 23 januari 2011

    prövade ha i skinka och ost idag.... mumma =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.