Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäck

 
  • Serverar: 75 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

gott :)

Ingredienser

Instruktioner

Blanda socker, grädde och sirap i en tjockbottnad gryta, Koka massan i ca 30-40 minuter. Rör om då och då . Hacka mandeln under tiden och ställ upp knäcformarna på plåtar . Gör kulprovet med jämna mellanrum, d.v.s. droppa lite av massan i kallt vatten. Kan massan rullas till en fast kula är knäcken färdig. Tillsätt då snabbt mandeln och ev. matfett och skorpmjöl. rör om och häll upp i knäckformar. ställ svalt och låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.