Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäck

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Kulprov: häll några droppar av smeten i iskalt vatten och rulla till en kula som ska vara fast till hård.

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda grädde, sirap och socker i en kastrull. 2.Koka utan lock , rör om då och då tills smeten håler kulprovet. Koktid ca 15-30min. 3.Ställ ut knäckformar. 4. Fördela smeten i formarna. 4. Låt stelna i kylen minst 2tim

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JanBratt 15 september 2008

    Knäck är gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.