Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäck-kaka

 
Skriv ut

En sval och söt sommarkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser väl för knäck-kakan Och häll ut smeten på ett välsmort bakplåtspapper. grädda i ugnen i 175-200 i 10 minuter. Låt svalna något så man kan dela kakan på mitten.
  2. Vispa grädden med vaniljsockret så grädden kan bredas ut mellan bottnarna. Frys in tårtan.
  3. Tina den innan servering men inte för mycket grädden ska vara som glass i konsistensen. Och garnera med hallon och blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.