Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäck med pinjenötter

 
  • Serverar: 75 portioner
Skriv ut

Ett måste bland årets julgodis!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att rosta pinjenötterna i torr stekpanna.
  2. Blanda samman grädde, sirap och socker i en tjockbottnad kastrull. Låt det koka utan lock tills smeten håller för kulprovet (det tar 20-40 minuter beroende på hur vid kastrullen är). Rör då och då i smeten.
  3. Rör ner pinjenötter, ströbröd och smör i knäcksmeten. Fördela smeten i små knäckformar. Låt knäcken stelna och förvara den i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.