Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Gott som godis!
Hej.. Skall man dubbla receptet för två plåtar? Det blir så tunn smet med detta receptet,går inte att platta ut....
Vad ska jag göra med all mynta? I somras gjorde jag ett lan med jordgubbar, smulgubbar, ärter och färs...
Lek MED mat! Vi har ju en lek utan mat så jag tänkte att vi kanske skulle kunna ha ...
Vad gör man med gamla/torra kanelbullar Hejsan! Jag fick en stor påse kanelbullar av en kompis för några dagar...
Hjälp med förrätt Hej Ska på middag och ska laga förrätt att ha med mig. Huvudrätten ska...
Hjälp! Vad gör ni med julskinkeresterna? Knäckebröd, vörtbröd och Jan Boris-Möllers hiskeligt starka senap till...
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej.. Skall man dubbla receptet för två plåtar? Det blir så tunn smet med detta receptet,går inte att platta ut....