Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckebrödskakor

(1 kommentar)  
Skriv ut

En kaka man svänger ihop på ett kick, perfekt för spontana fikastunder. Man kan skippa nötterna om man är allergisk Antalet kakor beror på storleken man gör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm smör, sirap, socker och kakao i en kastrull under omrörning.
  2. När blandningen har kokat upp, ta kastrullen från plattan och rör ner knäckebröd och nötter.
  3. Klicka smeten i småbrödsformar eller muffinsformar (eller klicka ut på bakplåtspapper).
  4. Ställ in i kylskåpet så att kakorna stelnar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • avolmj 9 april 2009

    Vad ska det vara för knäckebröd för att dessa ska bli riktigt goda ??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.