Goda att äta som de är, eller med någon mjukost eller bara lite smör på.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
skulle bara vilja veta hur varm ugnen ska vara
150 grader! Har ändrat i receptet, men det verkar inte gått igenom än... Får se om det ändras, ska hålla koll på det.
Mycket goda kex. Svårt och sluta äta och väldigt lätta att göra. Det blir att göra nya snart....
Använde sesamfrö utan skal, hoppas det var rätt? Degen blev väldigt kladdig, trodde jag gjort fel först, men det blev ju jättebra. Mycket bra resultat med tanke på den minimala arbetsinsatsen. Nästa gång skall jag rosta solros/sesam och ha i en gnutta graham tror jag.
Det blir ju lätt ett knäckekex till kaffet i väntan på lunch så jag fick göra nya idag :) Ville bara meddela att smaken från linfröna som störde mig lite i kexen försvann om man rostade dem (häll alla frön i torr medelvarm teflonpanna, rör om ibland och rosta tills det börjar knäppa).
Tack för tipset! Det är alltid bra när man kan förbättra ett recept ytterligare! Jag har konstigt nog några kex kvar av förra veckans omgång, har lyckats glömma bort dem i några dagar! Svärfar beställde en låda så jag gjorde dubbel sats på en gång, men det blev inget över till oss själva så då fick det bli en sats till ett par dar senare!
Mycket goda kex! Jag provade att byta ut lite av de andra fröna mot pumpafrö, blev mycket gott.