Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckig äppel- och bananpaj

(1 kommentar)  
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna måste provas. Har aldrig ätit godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala äpplena och bananen och skiva ganska tunnt. Smält smöret och låt svalna.
  3. Blanda under tiden alla torra ingredienser. Tillsätt grädde och sirap och slutligen smöret. Rör ihop till en jämn smet.
  4. Smöra en form, ca 24 cm i diameter, och lägg i frukten.
  5. Fördela smeten över och tryck till lite längs kanterna så att frukten inte smyger fram under gräddningen.
  6. Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter. Servera med vaniljsås eller en god vaniljglass! MUMS!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lunchdax 19 november 2010

    Jag hade 4små äpplen och mörk sirap istället för vanlig. God! Men för söt för min smak, så om jag gör om den kommer det minskas på den fronten! Den klibbade dessutom fast i tänderna vilket är lite jobbigt. Men själva smaken äpple-banan och havre är jättegott! Så jag ger den faktiskt en 4a!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.