Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckig jordgubbspaj

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En lättbakad och god jordgubbspaj som garanterat gör succé!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skiva jordgubbarna och lägg dem i en pajform, ca 24 cm i diameter. Strö över potatismjöl och socker. Rör sedan om bland jordgubbarna.
  3. Blanda smält smör, grädde och sirap. Tillsätt alla torra ingredienser och rör ihop allt till en smulig deg. Smula degen över jordgubbarna och grädda pajen mitt i ugnen i ca 45 minuter. Låt den svalna.
  4. Servera gärna pajen med en klick vaniljglass eller vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.