Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckig rabarberpaj

(14 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En annorlunda paj men mycket god tillsammans med glass eller vaniljsås.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Smält smöret i en gryta tillsammans med grädde och sirap. Blanda ner det i bunken. Lägg rabarbern i en smord form och bred på röran. Grädda c:a 40 min. i 150 grader. Servera med vaniljglass eller vaniljsås.

Liknande recept

Kommentarer (14)

  • zonale 24 april 2008

    Med späd rabarber blev den bara så god!

  • tulipan 30 april 2008

    mycket god paj... barnen gillade den massor:-)

  • TweetyPie 3 maj 2008

    Tack för ett jättegott recept! Kommer jag att göra många fler gånger!!

  • malisg 8 maj 2008

    Blev en jättegodpaj

  • Lindanemon 8 maj 2008

    Jättegod!!! Jag la lite potatismjöl och socker på rabarberna innan jag lade på smeten. Serverade detta med hemmagjord vaniljglass och det blev succe!

  • majjis 16 maj 2008

    mycket god jag brukar inte gilla rabarber men detta var mums

  • ikah 28 juni 2008

    Den var helt underbart god!!!

  • Babzan 10 maj 2009

    Supersmaskig paj som alla i familjen gillade. Nästa gång ska jag minska lite på sockret för att få den något syrligare.

  • miasvante 21 maj 2009

    jättegod, tack för receptet!!

  • sme 27 maj 2009

    Tack för receptet, den var kanon god, Den kommer göras fler gånger.

  • mmarabou 21 juni 2009

    Jättegod! Vi var 4 stycken som åt pajen i kväll och är inte mycke kvar, en perfekt mix av surt och sött! Jag trodde att havretäcket skulle bli lite "knaprigt" vilket det inte blev...men var som sagt supergott ändå. //Mari

  • rambor 3 augusti 2009

    Finns bara ett ord, supergod! En klar femma. //Britt-Mari

  • maggiebell 7 augusti 2009

    Jättegod! Ska göra den i långpanna idag - många gäster - och tänkte fyrdubbla receptet så att det blir mycket "täcke".

  • MajaZoya 26 augusti 2009

    Har också gjort denna men kan inte påstå att min familj blev lika lyriska som andra som lämnat en kommentar varit. Helt OK men vi tycker nog att en helt vanlig smulpaj är godare men smaken är som baken delad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.