En annorlunda paj men mycket god tillsammans med glass eller vaniljsås.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Med späd rabarber blev den bara så god!
mycket god paj... barnen gillade den massor:-)
Tack för ett jättegott recept! Kommer jag att göra många fler gånger!!
Blev en jättegodpaj
Jättegod!!! Jag la lite potatismjöl och socker på rabarberna innan jag lade på smeten. Serverade detta med hemmagjord vaniljglass och det blev succe!
mycket god jag brukar inte gilla rabarber men detta var mums
Den var helt underbart god!!!
Supersmaskig paj som alla i familjen gillade. Nästa gång ska jag minska lite på sockret för att få den något syrligare.
jättegod, tack för receptet!!
Tack för receptet, den var kanon god, Den kommer göras fler gånger.
Jättegod! Vi var 4 stycken som åt pajen i kväll och är inte mycke kvar, en perfekt mix av surt och sött! Jag trodde att havretäcket skulle bli lite "knaprigt" vilket det inte blev...men var som sagt supergott ändå. //Mari
Finns bara ett ord, supergod! En klar femma. //Britt-Mari
Jättegod! Ska göra den i långpanna idag - många gäster - och tänkte fyrdubbla receptet så att det blir mycket "täcke".
Har också gjort denna men kan inte påstå att min familj blev lika lyriska som andra som lämnat en kommentar varit. Helt OK men vi tycker nog att en helt vanlig smulpaj är godare men smaken är som baken delad.