Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckiga florentiner

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Spröda som mandelflarn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Häll i sockret. Låt det koka i 1 minut. Ta av det från värmen.
  2. Rör ner resten av ingredienserna. Klicka ut smeten glest på plåtar med bakplåtspapper.
  3. Grädda i 8-10 minuter i 175 gradig ugn. Låt dem kallna och stelna på plåten.
  4. Smält chokladen över vattenbad. Ringla det över kakorna och låt det stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.