Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckstjärnor

 
  • Serverar: 50-60 portioner
Skriv ut

Goda

Ingredienser

Instruktioner

Blanda smör, socker, ägg och mjöl till en smidig deg och låt vila på ett kallt ställe en stund. Kavla ut degen ej för tunt och tag ut stjärnor med hjälp av ett kakmått läg kakorna på bakpapper. Blanda alla ingredienser utom mandeln till glasyren i en kasrull och låt sjuda upp blanda i mandeln. Lägg en klick knäckglasyr på varje kaka grädda kakorna i 175 grader ca 10 min eller till knäcken är gyllenbrun.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.