- Serverar: 5-7 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Världens snabbaste tårta som man kan baka själv? Gott är det i alla fall och kostar inte många kronor heller. Är ni många? Gör dubbel sats och baka två hela kakor istället.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vik upp 1 cm runt om bakplåtspappret och lägg detta på en vanlig plåt, inte i en långpanna.
- Blanda alla ingredienserna i en bunke.
Klicka ut på plåten, det ser inte ut att räcka, men det kommer att flyta ut, men var noga med att det kommer ut i hörnen.
- Grädda i 8-10 minuter, vakta noga. Den ska bli gyllenbrun.
- Dela kakan omedelbart när du tagit ut den.
Låt svalna.Lägg glass eller hårt vispad lättsötad grädde emellan (eller lite av varje). Mängden av fyllning, kan varieras lite efter eget tycke och smak. Själv tar jag 1,5 liter glass.
Om man vill kan man skriva/rita med smält choklad som dekoration.
Publicerat den
12 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar