Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaperkakor med fiberhavregryn

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Kakorna gör verkligen skäl för namnet de har härligt god smak.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker poröst. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta ihop till en smidig deg. Dela den i två delar och rulla ut till längder, ca 4 cm i diameter, låt dem stå svalt. Skär längderna i ca 1/2 cm tjocka skivor och lägg glest på bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i 175 grader ca 10-12 minuter tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.