Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig drottningpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nötterna gör smuldegen extra knaprig En frisk och god paj med hallon, blåbär och björnbär

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200°
  2. Blanda bären, potismjöl och socker i en pajform eller i fyra portionsformar.
  3. Smält smöret i en kastrull. Rör i socker, vaniljsocker, mjöl, havregryn och nötter. Smula degen över bären och grädda i 15 minuter.
  4. Servera med lättvispad grädde, vaniljglass eller vaniljsås.
  5. Lycka till! Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.