Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig frukt- och nötmüsli

 
Skriv ut

Cirka 1 ½ liter färdig müsli Passa havregrynen de bränner lätt!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka nötterna i mindre bitar. Blanda gryn, nötter och frön i en bunke. Smörj formen med lite olja och häll på alla gryn, nötter, frön och kanelen. Blanda olja, honung och vatten i ett glas och häll det över müslin. Blanda om ordentligt. Sätt in formen i ugnen i 20 minuter. Ta ut och blanda om lite med en sked några gånger medan den är i ugnen. Låt den svalna helt innan du blandar i torkad frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.