Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig klyftpotatis

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegoda!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader. Skala potatisen och skär varje potatis i 8 klyftor. Vänd klyftorna i oljan.
  2. Blanda brödsmulor, gräslök, sellerisalt, vitlökspulver och rosmarin i en skål. Tillsätt potatisklyftorna och rör om så alla klyftorna får panering runt om.
  3. Lägg klyftorna i en smord långpanna och stek i ugnen i 40 minuter eller tills de har blivit knapriga och har fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.