Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig müsli granola med kokos och nötter, glutenfri

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min egen blandning av müsli. Den ser aldrig exakt ut från en gång till en annan. Jag ökar och minskar på nöt- och mandelmängd efter vad jag har hemma. Denna gång la jag till nyponpulver som är nytt för mig.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka nötter och mandel grovt. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda honung, olja och vatten i en annan bunke och häll sedan över de torra. Häll upp i långpanna. Rosta i mitten av ugnen i ca 30 min i 180 grader. Passa noga mot slutet och rör om var tionde minut. Låt svalna på plåten och förvara sedan i lufttät burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.