Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 1-3 portioner
Skriv ut

Denna variant bjöd en thailänsk tjej mig på. Det är mer ett gott tilltugg än en maträtt, passar utmärkt som tilltugg till t ex fotboll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snitta kycklingen så att marinaden tränger in och blanda allt och låt det marinera i minst 2 timmar.
  2. Hettar upp 3-4 dl olja i en wokpanna och fritera kycklingklubborna ca 5 min beroende på storlek tills de är gyllenbruna (vänd ofta). Låt dem rinna av på papper och njut.
  3. OBS! Ni kan även använda denna marinad när ni ska grilla kyckling så smakar den som i Thailand men då bör det marinera lite längre.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • monicadanell 1 februari 2009

    Hej vännen nu har jag ätit din thaikyckling kanon goda knapriga och jätte goda min favo tack anders för rec eptet kram /monica

  • popik 7 april 2009

    Supergott, funkar lika bra med kycklingvingar.

  • The_mama97mia 4 december 2011

    Himla gott. Bästa betyget. Jag gjorde på hela klubbor, nästa gång ska jag testa att dela dom i mindre bitar, men lat som jag är - så testade jag på hela och det gick utomordentligt bra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.