Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga chokladpinnar

 
Skriv ut

Helt underbart goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Rör smör, socker och vaniljsocker poröst - matberedare går bra.
  3. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver, rör sedan ner det i smör-sockerblandningen och samla ihop till en deg.
  4. Dela degen i 4 delar och rulla längder lika långa som plåten. Lägg dem två och två på bakpappersklädda plåtar.
  5. Grädda mitt i ugnen 11-13 min.
  6. Ta ut och skär de varma längderna i sneda, 3 cm breda bitar. Låt kakorna kallna på plåten. Förvara dem torrt i burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.