Överraskande enkelt att fixa till dessa godingar. Servera dem som snacks med lite ost och oliver.... eller ät dem som de är, de är så smakrika. Lägg ner i en fin burk och du har en perfekt gå-bort-present. Tips: Har man varmluftsugn kan man köra flera plåtar åt gången, då är det bara öka på mängden ingredienser.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Är det inget fett i detta recept?
I mitt recept ingår det 0,5 dl olja, men jag brukar minska ner mängden litegrann. Annars är receptet lika och det blir härligt gott!
Hej, nej det är riktigt! Det skall inte vara något fett alls, det blir knaprigt då:)
Undrar om det är riktigt majsmjöl (det gula) som avses eller är det Majzena?
Majsmjöl skall det vara, inte redning ;) Ofta står det bland glutenfria varor och går under märket Risenta.
Jag har gjort det med både majsmjöl och Maizena (alltså vanligt Maizenamjöl, inte redningen). Det funkar bra vilket som.
kanon gott .. enkelt.. kommer göra det många gånger :)
Grymt gott frö knäcka är beroende framkallade kan jag inte vara uta tack för kanon recept full poäng monica