Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga havrekakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Åt dem hos en väninna. Ja, de var verkligen möra och knapriga. Riktigt goda och inte alls svåra att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman allt. Tillsätt 1-2 msk vatten om det behövs för att binda samman degen.
  2. Dela degen i 4 bitar. Rulla ut till fingertjocka längder, ca 40 cm långa. Lägg på plåt.
  3. Grädda i 225* tills kakorna ser färdiga ut. Skär genast i sneda bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 14 juli 2008

    Goda och lätta att baka. Påminde lite om kolakakor. Jättegoda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.