Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga havremuffins

 
  • Serverar: 12-16 portioner
Skriv ut

Lätta att göra och ljuvliga att äta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Rör socker och smör krämigt. Sikta i de torra ingredienserna och vänd ner havregrynen - spara lite av grynen som blandas med den sista teskeden kanel.
  3. Rör i ägget och filmjölken. Vänd både den torra blandningen och den våta blandningen ner i smörmassan. Rör om så smeten blir väl blandad.
  4. Fördela smeten i muffinsformar. Har du en muffinsplåt, så sätt formarna plåtens fördjupningar. Eller använd dubbla pappersformar, så flyter inte muffinsen ut under gräddningen.
  5. Blanda havregryn och kanel. Fördela blandningen som pynt på muffinsen.
  6. Grädda muffinsen i 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.