Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga jordgubbsbakelser

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Lätt bakade godsaker

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta snabbt ihop pajdegen. Helst i matberedare. Tumma ut degen med mjölade fingrar i en pajform eller små metallformar. Ställ gärna dessa kallt en stund före gräddning. Grädda dem i 200 grader i 15-20 minuter. De ska bli vackert guldgula, inte brända. Låt dem svalna i formarna. Vispa ihop marsansåsen. Värm gelén i en kastrull och lägg i jordgubbar. Lägg först på en klick vaniljkräm, toppa sedan med gelé och jordgubbar. Ställ formarna svalt att stelna. De är knaprigast samma dag de är gräddade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.