Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga Knäckestickers

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 20-25 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Första gången jag smakade detta knäckebröd så var jag såld. Nu är jag beroende. Mycket gott med desserost på.

Ingredienser

Instruktioner

Värm mjölken till 37 grader,rör i jästen. Blanda i övriga ingredienser och arbeta i maskin ca 2-3 minuter. Lägg degen i kylen 1 timme. Kavla ut degen tunnt på mjölat bakbord, strö över toppingen och kavla in i degen och nagga degen. Skär i smala strimlor ca 3-5 cm och lägg på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa i 30 minuter. Grädda i 3-5 minuter tills de fått fin färg i 250 grader. Låt torka på galler i eftervärmen några tmmar eller över natten

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • janstorm 19 februari 2010

    Som godis!

  • Bumbis 5 december 2010

    Goda men allt för mycket salt, nästa gång tar jag bara 1 msk flingssalt.

  • _Alexandra_ 22 december 2010

    Eftersom vi ska äta dom på jul så minskade jag på mängden salt och tillsatte stött kummin och lite malen nejlika i degen. Dom blev jättebra, knapriga och goda. Tack för receptet!

  • 7201 26 januari 2011

    Detta ska jag testa......Låter och ser huuur gott ut som helst.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.