Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knutteströmming

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett av mammas bästa recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en form. Lägg ut strömmingen med köttsidan upp och salta lite. Rör ihop smöret med pepparroten, fördela blandningen över strömmingarna. Rulla ihop och lägg i formen.
  3. Blanda grädden med tomatpurén. Slå detta över strömmingarna. Sikta över ströbröd. Ställ in i ugnen i ca 30 minuter. Serveras varm eller kall.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maneten 19 mars 2009

    Detta recept har jag saknat i mång år, blev glad när jag fick se det nu. Jag hade fått receptet av min svärmor från Östergötland för ca 25 år sedan. Men har lyckats med att slarva bort det. Men nu så ska det bli strömming.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.