Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kobana (japansk äggomelett)

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Denna omelett används med fördel till maki-sushi och desa kallas då Kobana-maki. Receptet räcker till två kobana.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna med en gaffel i en skål. Hetta upp en stekpanna eller lagg med lite olja i tills den är mycket het.
  2. Slå i hälften av äggblandningen och luta pannan runt så att den bildar ett tunt lager.
  3. Låt steka i några minuter tills omeletten blivit fast, vänd och stek andra sidan i några sekunder. Ta upp ur pannan och låt ställ att svalna.
  4. Upprepa med resten av smeten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.