Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Koblajor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

När man hör namnet, tänker man Hm! Vad är nu detta? Men det är härligt kladdsega kakor som tar slut jättefort om man inte låser in dem i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker en stund. Blanda i salt, vaniljsocker, mjöl och nötter eller mandel. Smält margarinet och smält i blockchokladen. Blanda med äggsmeten. Halvfyll formar (gärna aluminium) och grädda i 200 grader ca 10 minuter tills det blivit lite "bubblor" på ytan. Låt kallna och stoppa i frysen. Ska helst avnjutas lite kalla, för att bli härligt segmjuka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.