Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kockens egna pajdeg

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Här får Ni ett recept på en pajdeg, som används ofta i restaurangkök. Detta är till bär/fruktpajer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt, lättast i matberedare. Ställ kallt. Tryck ut i botten på en pajform.
  2. Sen är det bara att använda sin egen fantasi.
  3. Tips!!! på jobbet använder jag ofta detta: 100 g smör 2 dl müsli Hallon, persikor eller jordgubbar. Lycka till!!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • TAXI18 20 april 2008

    NÅGOT ÄR FEL I RECEPTET MJÖL 2 GGR

  • mammaannso 5 juni 2010

    Hur mycket i ugnsvärm och hur länge ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.