Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kocken's underbara Kalops!

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

Kanon god kalops på fläskytterfilé!

Ingredienser

Instruktioner

Skär ner köttet i så stora biter du tycker är lagom och bryn dessa med lite smör tills de får en härlig stekyta. Lägg över köttet på en tallrik. Bryn löken, morötterna och vitlöken, tillsätt sedan köttet igen. Häll på vattnet och lägg i katrinplommonen och fond du chefen. Tillsätt kryddorna, gärna i en tekula. Låt puttra på medelvärme i 2½ timme. När de sista 30 minuterna återstår häller du i grädden. När det är klart reder du med mjöl. Serveras med potatis och goda grönsaker!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.