Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köfte

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Biffar av lammfärs med oregano och kanel

Ingredienser

Instruktioner

Hacka vitlöksklyftorna fint och den gula löken medelgrovt. Hacka även myntabladen. Arbeta först samman färsen med saltet, tillsätt sedan löktäcket, tomatpurén, den hackade myntan och kryddorna. Färsen ska bli ganska stadig i konsistensen. Forma avlånga ”korvar” av färsen. Stek biffarna i sparsamt med olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.