Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köpenhamnbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott och snabbt

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen 200 grader. Blanda ströbröd med vatten, låt det svälla i 10 min. Koka potatisen. Rör färsen med 1 ½ tsk salt Blanda ner ströbrödsblandningen och 1 krm peppar. Lägg färsen i en stor ugnssäker form, ställ i ugn 15 min. Skala, skiva och stek löken i matfett. Blanda buljong och soja. Skiva tomaterna. Lägg löken runt om färsen och häll buljongen runt om. Lägg på tomater och ost. Stek ytterligare 15-20 min. Servera med potatis, kokt eller som mos vilket jag gillar.

Kommentarer (1)

  • Gul13 19 oktober 2011

    Ett helt okej recept som jag hittade i ICAS billiga vecka-blad och tänkte prova. Men det tog betydligt längre tid i min ugn än 20 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.