Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köpenhamnsbiff med lök, tomat och ost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel och billig rätt som sköter sig själv i ugnen medans potatisen kokar. Rätt som även barnen gillar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200ºC. Blanda ströbröd och vatten, låt det svälla ca 10 minuter. Koka potatisen. Rör färsen med salt. Blanda ner ströbrödsblandningen och peppar. Lägg färsen i en ugnssäker form. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter. Skala, skiva och stek löken i matfettet. Blanda buljong och soja. Skiva tomaterna. Lägg löken runt om köttfärsen och häll buljongblandningen runt om. Lägg på tomater och ost. Stek ytterligare 15-20 minuter.
  2. Servera köttfärsbiffen med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.