Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körözött - Keso med ungersk smak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En jättegod ungersk "röra" att ha på bröd! Har varit en stor favorit sen jag var liten, då min mamma fick receptet av en ungersk väninna. Allra godast tycker jag att det är att ha på nybakad bagel.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop keso, smör och gräddfil med elvisp. Tillsätt den hackade löken och smaka av med salt, mald kummin, paprikapulvret och Dijonsenap. Häll röran i en bytta täckt med plastfolie och låt den stå till sig någon timme i kylskåpet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mimgun 29 mars 2012

    Det här är så gott så gott!!! Gamla barndomsminnen kommer fram! Men det ska vara mer kummin i tycker jag. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.