Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbär med chokladglasyr

 
Skriv ut

Låter gott! Måste provas till sommaren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjukt smör, sirap, kondenserad mjölk, vaniljsocker och florsocker i en stor skål.
  2. Knåda degen och forma den till små kulor. Placera ett körsbär i varje degklump. Storleken på kulorna ska vara som valnötter. Lägg dem i frysen för avkylning.
  3. Smält choklad och margarin i en gryta. Doppa de avkylda körsbärskulorna i chokladen. Låt dem svalna på ett bakplåtspapper

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.