Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärs och aprikossalsa

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Fräs lök i olja utan att den tar färg. Kärna ur och halvera körsbären, kärna ur och klyfta aprikoserna. Tillsätt frukterna. Tag kastrullen från värme, tillsätt vinäger och kryddor. Smaksätt och ställ kallt. Passar bäst till kyckling och fläskkarré.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • brii 11 juli 2009

    ciao astrid! hur många aprikoser? baciuss

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.