Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärschutney

(1 kommentar)  
Skriv ut

Har inte testat ännu!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ättika, vatten, sirap, koriander, muskotblomma och ingefära i en gryta.
  2. Kärna ur körsbären. Skala och hacka schalottenlöken. Häll körsbär och lök i grytan. Koka sakta till simmig konsistens, 25-30 minuter.
  3. Ös upp chutneyn i rena glasburkar. Sätt på lock. Förvara svalt. Chutneyn är färdig efter cirka 1 vecka.
  4. Rör ut chutneyn med majonnäs och bjud den till stekt eller grillad fisk och kött. Bjud den som den är till stekt korv och hamburgare.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • brii 31 juli 2009

    ciao! har prövat din körsbärschutney. den är jättegod. tack för receptet! brii

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.