Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärskaka -

 
Skriv ut

Den här utsökta kakan heter också bubbelkaka, detta för att körsbären bildar små bubblor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa socker och smör och tillsätt gradvis äggulorna. Rör i vatten och tillsätt mjöl och hårt vispade äggvitor. Stjälp upp smeten i en bröad bakplåt (30 x 22 cm) och lägg på till sist körsbären som du först täcker/rullar i lite extra mjöl.
  2. Grädda i ca 25 minuter i 200 grader.
  3. Skär i små rutor och pudra med florsocker. Och akta dig för kärnorna!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.