Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärskompott med portvin

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Annorlunda dessert

Ingredienser

Instruktioner

Lägg i körsbären i en kastrull tillsammans med gelé, portvin och apelsinskalet. Lägg på ett lock och låt koka upp. Sjud sedan försiktigt i 5 minuter. Ta upp körsbären och fördela dom i fina portionsglas. Ta upp apelsinskalet. Blanda apelsinsaften med arrowroten och häll det i lagen. Koka upp medan du rör och låt sjuda i 1 minut. Låt lagen svalna och fördela den sedan över körsbären. Servera med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.