Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärsmarmelad med mörk choklad

 
Skriv ut

Den här lyxiga sylten sätter guldkant på både frukostfrallan och ostbrickan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur körsbären. Mixa eller finhacka bären. Blanda bären, citronsaften och syltsockret i en gryta och koka 4 minuter. Ta grytan från värmen och skumma noga. Blanda i den rivna chokladen och konjaken.
  2. Häll upp på varma, rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.