Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärsoppa med vin

 
Skriv ut

Ungersk fruktsoppa. Lätt och uppfriskande. Kan sparas i kylskåp flera dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur körsbären.
  2. Blanda vatten, råsocker, kanel och körsbär i en kastrull. Koka upp och låt sjuda i 5 minuter.
  3. Vispa ihop matlagningsgrädde med äggula och häll över, rör medan det kokar upp och koka ca 2 min. Ta av kastrullen tillsätt vin och citronskal. Låt svalna.
  4. Servera soppan avsvalnad eller kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.