Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärspaj

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En lättgjord paj med knaprig och lite knastrig pajdeg med råsocker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda müsli, vetemjöl, havregryn och bakpulver. Vispa ihop smör och råsocker. Tillsätt ägget och vänd i de torra ingredienserna.
  2. Vänd körsbären i råsocker, majsstärkelse och kanel och lägg dem i bottnen på en ugnssäker form. Klicka över smeten.
  3. Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter. Servera med glass eller vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.