Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärssalsa

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det ska vara stora söta körsbär till salsan. Gott till grillat!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera och kärna ur körsbären. Skär tomaterna i klyftor. Ta bort kärnorna och skär tomatköttet i bitar.
  2. Vänd samman körsbär, tomatbitar, salladslök och chili.
  3. Blanda olivolja, citronsaft, salt och peppar. Häll det över salladen och blanda försiktigt så att inte bären färgar av sig.
  4. Gott till grillat kött och korv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.