Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärssoppa med kanelgrädde

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God dessertsoppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur körsbären.
  2. Blanda vin, vatten, råsocker, kanel och körsbär i en kastrull. Koka upp och låt sjuda i 5 minuter. Blanda potatismjölet i litet vatten och red av soppan. Tillsätt vaniljsockret. Låt svalna.
  3. Sila bort bären (spara dem och servera till glass). Vispa grädden fast tillsammans med flor och kanel. Servera soppan med kanelgrädden och eventuellt en kaka eller skorpa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.